Minneord Åse Ravdal

Loading
loading..

Minneord Åse Ravdal

desember 14, 2020
Siw Lilly
No Comments

Det er i dag mandag 14. desember med stor sorg Norsk Folkehjelp Oslo har mottatt beskjed om at Åse Ravdal 73 år (16.9.47) sovnet stille inn på Solvang helsehus i går søndag 13. desember etter lengre tids sykdom

MINNESTUND
Norsk Folkehjelp Oslo inviterer til minnestund mandag 21. desember kl.18.00.
Enkel servering utendørs mtp smittervernsreglene på KR, Bekkelagstunet

En liten dame, men en stor Folkehjelper har gått bort. Åse ble medlem i Norsk Folkehjelp Oslo i 1967, og ble æresmedlem 2007.

Åse har alltid vært med, overalt. De siste årene på depoet, som den ubestridte leder over førstehjelpskofferter, plaster, tupfere eller hva det skulle være.

Etter å ha pensjonert seg fra regnskapsavdeling på hovedkontoret, var hun i mange år kassere og ansvarlig for føring av regnskapet i Norsk Folkehjelp Oslo, som frivillig.

Og det var bare Åse som kunne rekke opp hånden, og si at «jeg kan vaske sengetøyet» som ble brukt på Furukollen Feriehjem. 100 vis, kanskje 1000 vis av sengetøy vasket hun hjemme, og strøyk dem etterpå! Samtidig som hun var ansvarlig for organisering av utleie og fakturering, år etter år.

Vår egen dronning av Norway Cup har gått bort, Åse har vært med på alle cupene siden ballen trillet på Ekeberg første gang i 1972, hun var på vakt på den første fotballkampen for kvinner som ble spilt på Norway Cup, og den gangen var ikke kvinnefotball anerkjent av Norges Fotballforbund. Åse har vært sentral i vår ledelse av cupen flere år, mange år samtidig som hun også har hatt vervet som operativ leder for Norsk Folkehjelp Oslo flere år.

Takk Åse, for din fantastiske innsats!

Takk for alle vakter du har tatt, mange når ingen andre meldte seg, på uføretransportbil, vakter på teaterkjøring, på ambulanse, på musikkstevner, Oslo Maraton, Holmekollstafetten, Grete Waitz løpet, vi kan ikke nevne alt for listen er så utrolig lang.

Takk for innsats i styret, også som leder når det ble krevet.

Takk for all maten på leteaksjoner, det er ingen i folkehjelpa som har vært med på å servere så mye lapskaus og sodd som du, eller kokt så mye kaffe!

Takk for at du alltid fant plass i veska di, for den gang, en personsøker som kunne pipe til alle døgnets tider, som du alltid responderte på når politiet ba om vår innsats.

Takk for alle førstehjelpsvesker du har pakket.

Takk for alle eplekakene, som bare du kunne bake.

Takk for alle de gode stundene og takk for at du alltid delte villig av din erfaring og kunnskap.

Takk for alle de gode historiene, som bare du kunne fortelle

Åse Ravdal har gått av vakt, hvil nå Åse.

Norsk Folkehjelp Oslo lyser fred over Åse sitt minne.

Våre tanker går i disse dager til Tage, Eva og Sondre.

 

Skriv gjerne på minnesiden:

LENKE TIL MINNESIDE for Åse Ravdal

     

Åse på vakt på Bislett

Åse og Rigmor, dronningene av Norway Cup

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background
[smbtoolbar]