Påskeberedskap i Østmarka – redningstjenestens dag

Loading
loading..

Påskeberedskap i Østmarka – redningstjenestens dag

april 14, 2022
Siw Lilly
No Comments

Norsk Folkehjelp Oslo bemanner Østmarkshytta ved Ulsrudvann hele påsken, ca. kl. 10-17. Det er bare å stikke innom å ta en titt på hytta vår.

Skjærtorsdag er «Redningstjenestens dag – 2022» med åpen dag, så vi viser fram litt hva vi driver med i vårt lokallag. På Østmarkshytta har vi stilt ut litt av utstyret vårt og forteller gjerne litt om aktiviteten vår, besøk oss gjerne. Vi er seks mannskap på hytta denne dagen, som markeres i hele landet. Vi holder kontakt via vår Påskesentral på hovedkontoret til Norsk Folkehjelp, så det er hyggelig å høre at det er aktivitet rundt i lagene i påskeberedskapen.

Vi har en gruppe aktive søk- og redningsmannskap, som rykker ut når noen er savnet! Vi har i tillegg mange aktive sanitetxsmannskap som tar vakter på ulike arrangement med ansvar for beredskap og førstehjelp, f.eks Holmenkollstafetten, Sentrumsløpet, Norway Cup, Oslo Maraton osv.  For Oslo Universitetssykehus har vi fast kjøring med beredskapsambulanse og det gjør vi også ved Bjerke travbane og arrangement. Vi har et eget integreringsprosjekt som driftes hos oss; OASEN – kvinner krysser grenser, de arbeider aktivt for inkludering og for å redusere rasisme og utenforskap. Som du skjønner har vi mange ulike aktiviteter og vi vil gjerne ha flere frivillige som kan tenke seg dette som hobby.  Dette kan du høre mer om ved å stikke innom å slå av en prat med mannskapene som er på Østmarkhytta i påska

Du får kontakt med oss på post@nfoslo.no

 

Østmarkshytta: Beredskapshytta vår ved Ulsrudvann

 

Test av drone

Test av drone

Test av drone og varmesøkende kamera

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background
[smbtoolbar]